Par

Teju vienkāršākais statiskā satura ģenerātora veidots blogs nedaudz par IT, nedaudz par programmēšanu. Pagaidām noklusējuma Nextra tēma. Saturs tiek pārvaldīts ar git un skaistināts ar Markdown. Visu automātiski uzbūvē Vercel platforma.


Mazie projekti

Lingo

Lingo

Lingo ir vārdu minēšanas spēle, kurā spēlētājiem ir jāuzmin vārdi, izmantojot ierobežotu mēģinājumu skaitu katram vārdam. Šī spēle ir īpaši populāra televīzijas spēļu šovos, kur dalībniekiem jāstrādā kopā, lai uzlabotu savu vārdu minēšanas prasmi. Latvijā spēle popularitāti guva, kad tā tika iekļauta Tildes Birojs programmnodrošinājumā

Šis projekts ir vēl viena versija par šo spēli un tās mērķi veicināt bērnu izglītošanu


Karātavas

Karatavas

Karātavas" pazīstama arī kā "Vārdu karātavas" vai "Hangman," ir populāra vārdu minēšanas spēle, kas pieprasa spēlētājiem izmantot savas vārdu zināšanas, lai atminētu frāzi, kurš ir izvēlēts un slēpts ar tukšajiem lauciņiem, katrs svītras simbolizē nezināmo burtu. Spēle ierosina iespējamos burtus, kuri varētu būt vārdā, un, ja uzminējums ir nepareizs, spēlētāji soli pa solim "uzbūvē" karātavu, zaudējot, ja tiek pilnībā uzbūvēts cilvēks karātavā.

"Spēle", kurā aktīvāk iesaistīju dēlu - viņš ir dizaina autors un aktīvs testētājs.

© IvarsgithubsRSS